Thuiswinkel         10 jaar garantie

Baden

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 92

  1. Quickview
    Tweezijdig D-vormig Muurbad - 170 x 75 cm
    Tweezijdig D-vormig Muurbad - 170 x 75 cm
    Je totaal wordt dan: 608,99
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 92

Bad kopen? Goedkope ligbaden en badkuipen koop je online

 

Zoek jij een lekker groot ligbad waar je thuis voor het NK bommetje kan oefenen? Of zoek je gewoonweg een bad die mooi in je badkamer past om heerlijk bij te komen van een drukke dag?

Er zijn veel verschillende maten, soorten en wensen in de wereld van baden. Voor ieder wat wils! Hier vind je baden van topkwaliteit. We geven niet voor niets 10 jaar garantie. Dus als jij een bad gaat kopen kun je er gerust van zijn dat je altijd goed zit in je ligbad.

 

Welke baden zijn er zo al? Je kunt voor een vrijstaand bad gaan, een standaard inbouwbad, een muurbad of toch een praktisch hoekbad. Maar wat dacht je van een bubbelbad, jacuzzi of een bad op pootjes? Als die maar niet wegloopt!

Een ligbad geeft je badkamer heel veel luxe. Naast die luxe heb je ook veel fun met een bad. Kinderen kunnen er heerlijk in ronddobberen. Of wat dacht je van een romantisch avondje samen in bad in plaats van weer een keer Netflix kijken?

 

Wist je trouwens dat de eerste baden zo 3000 voor Christus dateren? Ze werden in tempels gebruikt om je te zuiveren voordat je de tempel in mocht. De Romeinen en Grieken konden ook goed in bad. Ze bouwden grote thermen complexen. Hier konden mensen elkaar ontmoeten en genieten van een heerlijke dip.

 

Maak ook je eigen Romeinse paradijs in je eigen badkamer! De baden bij soak.nl worden allemaal in dezelfde fabrieken als die van de A-merken gemaakt. Dus A-merk kwaliteit baden voor de beste prijs.

 

Denk bij een badkuip ook aan extra zaken zoals een badkraan, doucheset en een badafvoer. We bieden je bij soak een ruime keuze in betaalbaar design. Voor je het weet zit jij lekker in je nieuwe bad!

 

Alle vragen die je hebt kun je gewoon aan de klantenservice stellen. Bel gerust naar 088-2203000. We zitten voor je klaar!

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie