Thuiswinkel         10 jaar garantie

Vrijstaande baden

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 42

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 42

Vrijstaand bad kopen? Losstaande baden koop je online bij soak.nl!

De trend van dit moment: een vrijstaand bad! Trakteer jezelf op een prachtig vrijstaand bad, want het kan een geweldig effect hebben op je badkamer. Zo kan het je ruimte doen vergroten en het geeft vaak ook een hele luxe uitstraling. Denk aan een prachtig klassiek vrijstaand bad op pootjes, een echt sieraad voor je badkamer. Of ga je juist liever voor een heel modern vrijstaand bad en een wat strakkere uitstraling. Soak.nl heeft het allemaal, er is genoeg aanbod! 

Goede materialen voor een warm vrijstaand bad

Er zijn veel mogelijkheden in design. Een vrijstaand bad kan van flamboyant tot strak en zelfs een zakelijke uitstraling is mogelijk. Op een vrijstaand bad van soak.nl heb je altijd 10 jaar garantie! Elk vrijstaand bad van soak.nl wordt in dezelfde fabrieken geproduceerd als de bekende A-merken. Dat betekent dat onze baden onderworpen zijn aan strenge controles. Er wordt voor elk vrijstaand bad van Soak hoogwaardig materiaal gebruikt. Duurzaam hoogglans acryl, dat zorgt voor een heerlijk gladde afwerking van het bad. Een ander voordeel van de goede materialen die worden gebruikt is de isolerende werking ervan. Een warm bad blijft ook warm doordat er door het materiaal warmte wordt vastgehouden. Hierdoor blijft het bad echt warm aanvoelen.

Vrijstaand bad sinds de Romeinse tijd

In de tijd van de Romeinen was het gebruiken van een vrijstaand bad al erg populair. Mensen genoten al van de luxe van een vrijstaand bad sinds 1700 voor Christus. Dit bad leek erg veel op onze huidige baden. Zelfs de manier waarop de afvoer in het bad werd verwerkt heeft veel weg van de baden. Ook hoe de afvoer was verwerkt in het bad, dat verschilt niet veel met de baden van tegenwoordig. De oorsprong van een luxe bad ligt in de Romeinse tijd.

Soak biedt luxe en comfort

Alle vrijstaande baden uit de collectie van Soak worden uit één stuk opgebouwd. Dit betekent dat de baden volledig naadloos en glasvezelversterkt zijn. Doordat de baden in een stuk zijn opgebouwd stralen deze luxe uit en zijn ze erg comfortabel in gebruik. De baden die wij bij Soak aanbieden hebben zijn zo gemaakt dat je niet aan de vloer hoeft te knutselen om de afvoer weg te werken. Zo wordt het makkelijker voor je om het nieuwe bad in je badkamer te installeren.

 

Wij bieden je de mogelijkheid om een set compleet met een bad afvoer en een vrijstaande badkraan aan te schaffen. Zo heb je alles in één keer in huis en kun je sneller genieten van je bad. Wil je nog meer informatie of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Onze klantenservice is te bereiken via 088-220000.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie