Thuiswinkel         10 jaar garantie

Vrijstaande baden

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 42

 1. Quickview
  Ella Ovaal Vrijstaand Bad - 160 x 75 cm
  Ella Ovaal Vrijstaand Bad - 160 x 75 cm
  Je totaal wordt dan: 649,99
 2. Quickview
  Caitlyn Ovaal Vrijstaand Bad - 183 x 71 cm
  Caitlyn Ovaal Vrijstaand Bad - 183 x 71 cm
  Je totaal wordt dan: 749,99
 1. Quickview
  Melissa Ovaal Vrijstaand Bad - 165,5 x 75 cm
  Melissa Ovaal Vrijstaand Bad - 165,5 x 75 cm
  Je totaal wordt dan: Prijs 659,99 Aanbiedingsprijs 625,00

  Je korting is 34.99

 1. Quickview
  Willow Ovaal Vrijstaand Bad - 152 x 72 cm
  Willow Ovaal Vrijstaand Bad - 152 x 72 cm
  Je totaal wordt dan: 669,99
 2. Quickview
  Evelyn Vrijstaand Bad Ovaal - 173 x 72.5 cm
  Evelyn Vrijstaand Bad Ovaal - 173 x 72.5 cm
  Je totaal wordt dan: 769,99
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 42

Vrijstaand bad kopen? Losstaande baden koop je online bij soak.nl!

 

De trend van dit moment: een vrijstaand bad! Trakteer jezelf op een prachtig losstaand bad, want een het kan een geweldig effect hebben op je badkamer. Zo kan het kan je ruimte doen vergroten en het geeft vaak ook een hele luxe uitstraling. Denk aan een prachtig klassiek vrijstaand bad op pootjes, een echt sieraad voor je badkamer. Of juist een heel modern vrijstaand bad, voor een meer strakkere uitstraling; genoeg aanbod! 

 

Er zijn veel mogelijkheden in design: van flamboyant tot strak en zakelijk. Waar je altijd vanuit kunt gaan is 10 jaar garantie op onze baden! De baden worden in dezelfde fabrieken geproduceerd als de bekende A-merken. Dat betekent dat ze onderworpen zijn aan strenge controles. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt zoals duurzaam hoogglans acryl, dat zorgt voor een heerlijk gladde afwerking van het bad. Verder zal je altijd in een warm bad stappen, omdat de isolerende materialen altijd zorgen voor behoudt van warmte. Hierdoor voelt jouw vrijstaand bad altijd warm aan.

 

Wist je trouwens dat de Romeinen geweldig goed konden badderen? Grote thermale badhuizen waren in die tijd al populair. Het oudste losstaande bad dateert van 1700 voor Christus. Die stond in het paleis van Knossos in Kreta. Dit bad leek erg veel op onze huidige baden. Maar ook hoe de afvoer was verwerkt in het bad, dat verschilt niet veel met onze baden van nu.

Op een ander Grieks eiland vond men een bad met een ingenieus watertoevoer systeem dat heet en koud water apart transporteerde. Dit had waarschijnlijk te maken met de luxe van een hete bron van water in de buurt.

 

Alle vrijstaande baden uit de collectie van soak worden uit één stuk opgebouwd. Dit betekent dat de baden volledig naadloos en glasvezelversterkt zijn. Dat straalt luxe uit en voelt comfortabel aan.

Uiteraard is er rekening gehouden met de afvoer van alle vrijstaande baden: je hoeft niet in de vloer te hakken om de afvoer weg te werken. Dat is handig!

 

Maak je set compleet met een bad afvoer en een vrijstaande badkraan. Alle vragen die je hebt kun je stellen aan de klantenservice. We zitten voor je klaar! Bel gerust naar 088-220000

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie