Thuiswinkel         10 jaar garantie

Vrijstaande baden

Set Descending Direction

4 Producten

Producten filteren
Set Descending Direction

4 Producten

Vrijstaande baden – betaalbare luxe met soak

Heerlijk wegdromen in de warme luxe van je eigen vrijstaande bad? Een vrijstaand bad is al jarenlang een van de meest decadente meubels die je in je badkamer kan hebben. En op soak.nl vind je een vrijstaand bad voor bij jou thuis, voor een leuke prijs. Goed nieuws dus voor alle badderaars onder ons! Trakteer jezelf daarom op een prachtig vrijstaand bad, want het kan een geweldig effect hebben op je badkamer. Zo kan het je ruimte doen vergroten en het geeft vaak ook een hele luxe uitstraling. Denk aan een prachtig klassiek vrijstaand bad op pootjes: een echte eyecatcher voor je badkamer. Of ga je juist liever voor een heel modern vrijstaand bad en een wat strakkere uitstraling. Soak.nl heeft het allemaal, vrijstaande baden voor iedereen! 

Goede materialen voor een warm vrijstaand bad

Er zijn veel mogelijkheden in design. Een vrijstaand bad kan een flamboyant of strak uiterlijk hebben, of zelfs een zakelijke uitstraling als dat helemaal jouw ding is. Op een vrijstaand bad van soak.nl heb je altijd 10 jaar garantie! Elk vrijstaand bad van soak.nl wordt in dezelfde fabrieken geproduceerd als de bekende A-merken. Dat betekent dat onze baden onderworpen zijn aan strenge controles. Er wordt voor elk vrijstaand bad van Soak hoogwaardig materiaal gebruikt. Duurzaam hoogglans acryl, dat zorgt voor een heerlijk gladde afwerking van het bad. Een ander voordeel van de goede materialen die worden gebruikt is de isolerende werking ervan. Een warm bad blijft ook warm doordat er door het materiaal warmte wordt vastgehouden. Daardoor kun jij lekker lang blijven zitten zonder af te koelen.

Vrijstaand bad sinds de romeinse tijd

In de tijd van de Romeinen was het gebruiken van een vrijstaand bad al erg populair. Mensen genoten al van de luxe van een vrijstaand bad sinds 1700 voor Christus. Dit bad leek erg veel op onze huidige baden, zelfs de manier waarop de afvoer destijds in het bad werd verwerkt zie je bij moderne baden terug. De oorsprong van een luxe bad ligt dus in de Romeinse tijd. Rare jongens die Romeinen, maar ze wisten wel wat genieten was. 

Soak.nl biedt luxe en comfort

Alle vrijstaande baden uit de collectie van Soak worden uit één stuk opgebouwd. Dit betekent dat de baden volledig naadloos en glasvezelversterkt zijn. Doordat de baden in een stuk zijn opgebouwd stralen deze luxe uit en zijn ze erg comfortabel in gebruik. De baden die wij bij Soak in ons aanbod hebben zijn zo gemaakt dat je niet aan de vloer hoeft te knutselen om de afvoer weg te werken. Zo wordt het makkelijker voor je om het nieuwe bad in je badkamer te installeren. Zo is luxe wel erg dichtbij!

Op Soak.nl heb je de mogelijkheid om een complete set aan te schaffen met badafvoer, losstaande badkraan en andere toebehoren. Zo heb je alles in één keer in huis en kun je sneller genieten van je bad. Wil je nog meer informatie of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Onze medewerkers van de klantenservice (tevens enthousiaste badderaars) kun je telefonisch bereiken via  088-220000.

 

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie