Thuiswinkel         10 jaar garantie

Meubels

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 236

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 236

Badkamermeubels in je badkamer? A-merk kwaliteit aanbiedingen!

Mooie badkamermeubels, wit, zwart, hout of toch glans? Alle soorten meubels voor je badkamer, praktisch en mooi. Of je nu losse meubels kiest of dat je een badkamer samenstelt, er is heel veel mogelijk. Passend bij ieders budget en A-merk kwaliteit. Je hoeft niets meer zelf in elkaar te zetten. Bekijk de voordelige aanbiedingen.

 

We brengen steeds meer tijd door in de badkamer. Uit onderzoek blijkt zelfs dat mannen meer tijd doorbrengen in de badkamer dan vrouwen! Mannen zitten gemiddeld op 30 tot 45 minuten in de badkamer terwijl vrouwen 15 tot 30 minuten bezig zijn.

 

Bijzonder toch? Man of vrouw, je doet er goed aan om goed te kijken naar wat je in de badkamer wilt hebben. Een sfeervolle badkamer geeft je echt de kans om tot rust te komen. Ga je voor natuurlijke materialen of een basic badkamer met industriële look. Eenvoudig en stoer met beton en aluminium. Of juist chique en luxe?

 

Wist je trouwens dat vroeger de badkamer vaak een verlengde was van je slaapkamer? In het begin van de negentiende eeuw zag je de eerste badkamers in de VS en Engeland verschijnen. In Nederland kwam dat veel later pas.

 

Nee, tegenwoordig is de badkamer veel meer dan een wasruimte alleen. Echt en plek om jezelf mooi te maken en samen te zijn. Rust en ontspanning. Zelfs als je een drukke ochtend hebt. Want je hebt binnen no-time een prachtige badkamer van soak.nl waar je alle spulletjes handig op een rij hebt.

 

Olifanten hebben ook een badkamer. Ze zoeken vaak grote plassen of rivieren op waar ze lekker in plonsen. Wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Met iedere aankoop bij soak.nl steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie