Thuiswinkel         10 jaar garantie

Badkamerkasten

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 28

Page
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 28

Page

Badkamerkasten in je badkamer? Goedkope kastjes aanbiedingen!

 

Mooie badkamerkasten, wit, zwart, hout of toch hoogglans? Alle soorten kasten voor je badkamer, praktisch en mooi. Of je nu losse kasten kiest of dat je een badkamer samenstelt, er is heel veel mogelijk. Passend bij ieders budget en A-merk kwaliteit. Je hoeft niets meer zelf in elkaar te zetten. Bekijk de voordelige aanbiedingen.

 

Voor alle badkamer kasten geldt: orde en rust. Berg je spullen netjes op zodat jij de hectiek van de badkamerspits goed aan kan. Een kast voor iedere badkamer: een kolomkast werkt altijd. Want hij past in een kleine badkamer en in een grote badkamer. Je kan al je spullen, handdoeken en andere badkamer producten goed kwijt in zo'n mooie praktische kast.

 

Zoveel badkamerkasten en badkamerkastjes, zoveel stijlen. Luxe en chique met een mooie hoogglans afwerking. Sober met een mooie reliëf hout afwerking. Of lekker industrieel? Wees creatief en kijk eens flink rond! Stel je voor: geen handdoeken meer rondslingeren of op de grond. Geen potjes en shampoo meer los op de wastafel. Alles staat klaar voor je. Dat scheelt een hoop stress in de ochtend. Optimaal gebruik van je ruimte in de badkamer en een stressvrije start van de dag.

 

Hoge badkamerkasten zijn doorgaans hoger zijn dan 160 cm. Superhandig, want je hebt heel veel ruimte om je spullen in op te bergen. Meer ruimte dan een klein badkamerkastje.

 

De meeste kasten beschikken over een softclose sluiting. De kastdeur gaat niet meer met een klap dicht, maar sluit zich zachtjes. De kast gaat hierdoor ook langer mee. Bekijk alle kasten op een rij. Koop een kast voor je badkamer en word helemaal blij!

 

Wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij elke aankoop van een badkamerkast steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie