Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douche

Douche
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 463

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 463

Nieuwe douche kopen? Koop alles voor je douche eenvoudig online!

 

#Pweeup (het geluid van een olifant die gezellig onder de douche staat). Met een nieuwe douche natuurlijk!

Heerlijk uit de drukte je eigen moment. Onder de douche word je niet gestoord en kun je pas echt ontspannen. Ga voor een luxe douchebeleving en maak een keuze uit heel veel nieuwe douchemogelijkheden. Wat past bij jou? Een regendouche of een stortdouche?

 

Wil je een éénvoudige handdouche of één met heel veel verschillende stralen. We bieden je diverse luxe mogelijkheden. Wat dacht je van een douchepaneel die je badkamer helemaal strak maakt?

 

Extra aandacht voor je douche. Kies je uit een douchecabine of een inloopdouche? De inloopdouche is lekker ruimtelijk en open. Bij een douchecabine blijft de warmte lekker lang hangen en zal de badkamer minder snel vochtig worden.

 

Let ook eens op de douchevloer, ook hier zijn allerlei mogelijkheden. Kies voor een douchebak die warm aanvoelt en licht in gewicht is. Of juist heel massief en krasvast is.

 

Een nieuwe douche voor je badkamer. Je kunt wachten op een aanbieding of een outlet/discounter bezoeken, maar zoek eerst bij soak voor een goede prijs! Want we bieden je een mooi aanbod in de beste sanitair. We garanderen doorgaans 10 jaar garantie en de producten worden in dezelfde fabrieken geproduceerd als de A-merken. Dat is dus A-merk kwaliteit voor de beste prijs. Het hoeft je dus niet te veel te kosten. Kies je douche bij soak online. Alle vragen die je hebt kun je gewoon stellen aan de klantenservice. We zitten voor je klaar!

 

En dan dit: wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij elke aankoop van een douchewand of douchescherm steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie