Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douchebakken

10% Korting
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 77

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 77

Douchebakken – lekker schoon met soak

 

Douchebakken 

Van extra small tot tweepersoons, we hebben douchebakken in alle maten. Eenvoudig in te bouwen in iedere badkamer. Je kan kiezen uit vierkante, rechthoekige of afgeronde exemplaren. Allemaal A-kwaliteit én voordelig geprijsd. Maak het af met een douchedeur en je kan iedere ochtend of avond een privéconcert verzorgen in je badkamer. Marco Borsato schijnt overigens de meest populaire artiest te zijn om onder de douche ten gehore te brengen, maar wij vinden alles prima. Bij soak houden we wel van een goed nummer. Heb je een vraag over de douchebakken? Wij helpen je graag verder, met óns nummer:

 

Klantenservice: 088-2203000

 

Sanitair en olifanten 

Is je badkamer toe aan een compleet nieuwe inrichting? Als jij nu voor de vloer en de muur zorgt, dan zorgen wij voor de douchebak en de rest:

Staat daar nu echt olifanten? Ja, daar zorgen we ook voor, samen met jou. We hebben een adoptie-olifant in Thailand, Soaky Navann, en we steunen hem door een deel van onze omzet te investeren in een fijne leefomgeving voor hem en zijn grote, grijze vrienden. Een badkamer van soak is dus waterpret voor jou en waterpret voor hen. 

 

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie