Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douchebakken

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 79

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 79

Nieuwe Douchebak kopen? Douchebakken koop je voordelig op soak.nl!

 

#Pweeup ( het geluid van een olifant die gezellig onder de douche staat). Met een nieuwe douchebak natuurlijk! Want een douchebak is de basis van je douche. Welke ruimte heb je en wil je? Ga je voor een douchebak 90 x 90 wat redelijk standaard is, of ga je voor een groter formaat? Maar misschien wil je wel rechthoekig of kwartrond.

Douchebakken heb je ook in verschillende afwerkingen. Het ene materiaal is heel licht. Het andere materiaal is zwaar en duurzaam. Zo bieden we je douchebakken aan met de volgende materialen: Acryl, kunsthars, kunststof en polystone.

 

Zo heeft Acryl als voordeel dat het warm aanvoelt en makkelijk schoon te houden is. Het krast wel wat sneller dan bijvoorbeeld Polystone. Kunsthars weegt niet zwaar en het oppervlak is hard. Polystone is strak en hard als steen. Eventuele krassen kun je weer weg poetsen.

 

Maar dan de prijs: waar vind jij een goedkope douchebak voor je douche? Je kan wachten op een aanbieding, maar zoek eerst bij soak voor een goede prijs! Want we bieden je een mooi aanbod in de beste sanitair. We garanderen doorgaans 10 jaar garantie en de producten worden in dezelfde fabrieken geproduceerd als de A-merken. Dat is dus A-merk kwaliteit voor de beste prijs. Het hoeft je dus niet teveel te kosten. Bestel je badkamer douchebak bij soak online. Ga vandaag nog een douchebak kopen. Alle vragen die je hebt kun je gewoon stellen aan de klantenservice. We zitten voor je klaar!

 

En dan dit: wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij elke aankoop van een douchewand of douchescherm steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie