Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douchecabines

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 108

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 108

Soak heeft dé douchecabine voor jou

 

De mooie douchecabines in ons assortiment zijn een must voor elke badkamer. Je kunt op veel plaatsen een douchecabine kopen, maar er is geen cabine mooier en goedkoper dan die van Soak. Wij bieden je een mooi aanbod van de beste sanitair voor een goede prijs. Ben je opzoek naar een mooie douchecabine? Bij Soak ben je aan het juiste adres! Alles uit ons assortiment wordt geproduceerd in dezelfde fabrieken als de A-merken. Dat is dus A-merk kwaliteit voor de beste prijs. Het hoeft je dus niet te veel te kosten. Kies je cabine bij Soak online en geniet van relatief lage prijzen en de beste materialen.

Wat kun je verwachten bij een douchecabine?

Een complete douchecabine bestaat uit een douchebak, inloopdouche en douchedeuren. De cabines zijn te verkrijgen in vele vormen. Je kunt kiezen voor vierkant, rechthoekig, halfrond of meerdere hoeken. Voor elke badkamer is er bij Soak een passende cabine. Kies de meest mooie cabine voor jouw badkamer en ervaar de kwaliteit zelf. De douchewanden van onze douchecabines zijn voorzien van transparante wanden. Dit zorgt ervoor dat de ruimte in een oogopslag is te zien. Een douchecabine met transparante wanden creëert ruimte (ook als de ruimte niet erg groot is). We hanteren de standaard diktes van 4 mm, 6 mm of 8 mm voor de wanden van onze douchecabines. Het voordeel van een cabine is dat je de badkamer netjes drooghoudt. Het water komt dan ook niet in de rest van de badkamer. Een cabine met mooie wanden kan een badkamer zeer verfijnd maken. Populaire maten voor douchecabines zijn 80x8090x90 of 100x100 cm.

De cabine onderhouden

Het cabine glas dat het makkelijkst schoon te houden is, is voorzien van EasyClean glas. EasyClean is een speciale coating dat het water en het vuil gemakkelijk van de douchewanden af laat glijden. Kies je voor Easyclean, dan kies je voor makkelijker schoonmaken met minder schoonmaakmiddel. Je cabine glanst mooier met een EasyClean coating.

Veiligheidsglas

Elke douchecabine is voorzien van veiligheidsglas. Bij dagelijks gebruik en voor lange tijd wil je geen gevaar lopen. Vandaar dat wij altijd kiezen voor veiligheid. Door het type glas dat wij gebruiken, wordt de kans kleiner dat de wand stuk gaat. Al onze glazen wanden zijn dan ook zeer stevig.

Profielen en schuifdeursystemen

De cabine wordt bij elkaar gehouden door een frame bestaande uit aluminium en roestvrijstalen grepen. De schuifdeursystemen zijn altijd praktisch, duurzaam, robuust en met oog voor design ontworpen. De deuren gaan namelijk makkelijk open. Je zult de deur ten alle tijden zonder enig probleem kunnen openen.

Heb je nog vragen die niet op de website zijn beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice via: 088 220 3000.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie