Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douchecabines

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 108

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 108

Nieuwe Douchecabine kopen? Complete douchecabines koop je online!

Jij krijgt geen koude douche met die mooie en goedkope douchecabines voor je badkamer. Je kunt wachten op een aanbieding, maar zoek eerst bij soak voor een goede prijs! Want we bieden je een mooi aanbod in de beste sanitair. We garanderen doorgaans 10 jaar garantie en de producten worden in dezelfde fabrieken geproduceerd als de A-merken. Dat is dus A-merk kwaliteit voor de beste prijs. Het hoeft je dus niet te veel te kosten. Kies je douchecel bij soak online.

Wat kun je verwachten bij een douchecabine?

Een complete cabine bestaat uit een douchebak, inloopdouche en douchedeuren. Je hebt ze in verschillende vormen. Je kunt kiezen voor vierkant, rechthoek, halfrond of meerdere hoeken.

De douchewanden zijn voorzien van transparante wanden. We hanteren de standaard diktes van 4 mm, 6 mm of 8 mm. Het voordeel van een douchecabine is dat je de badkamer netjes drooghoudt doordat deze afgesloten is. Populaire maten in douchecabines zijn 80x80, 90x90 of 100x100 cm.

 

Het douchecabine glas die het makkelijkst schoon te houden is, is voorzien van EasyClean glas. EasyClean is een speciale coating waar het water en het vuil gemakkelijk van afglijdt. Kies je voor Easyclean, dan kies je voor makkelijker schoonmaken met minder schoonmaakmiddel.

Veiligheidsglas

Elke douchecabine is voorzien van veiligheidsglas. Bij dagelijks gebruik en voor lange tijd wil je geen gevaar lopen. Vandaar dat we kiezen voor veiligheid. Mocht er door verkeerde installatie of een uitbundige botsing met de wand het glas breken, dan valt het glas uit elkaar in kleine stukjes.

Profielen en schuifdeursystemen

De douchecabine wordt bij elkaar gehouden door een frame bestaande uit aluminium en roestvrijstalen grepen. De schuifdeursystemen zijn altijd praktisch, duurzaam en met oog op design ontworpen. Robuust en klaar voor dagelijks gebruik.

Alle vragen die je hebt kun je gewoon stellen aan de klantenservice. We zitten voor je klaar! 

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie