Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douchekoppen

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 18

Page
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 18

Page

Nieuwe douchekop? Van regendouche tot handdouche, soak heeft het!

 

#Pweeup! (het geluid van een olifant die gezellig onder de douche staat). Hoeveel water zou er uit zo'n slurf komen? Dat is toch op zijn minst een regendouche! Of misschien een stortdouche? In elk geval is zo'n slurf gemaakt om onder andere mee te douchen. Een perfecte douchekop toch?

 

Maar goed, bij soak kun je geen slurf kopen, wel mooie douchekoppen met stortdouche functie of regendouche functie. Heerlijk veel water om bij wakker te worden. Stortdouches worden steeds populairder. En geef de mensen eens ongelijk die zo'n douche hebben. Je kan er gemakkelijk met je kinderen onder die daar ook weer de grootste pret hebben.

 

Een echte regendouche geeft een echte wellness ervaring. Het werkt ontspannend en goed tegen stress. De fijne waterstralen geeft je huid een subtiele massage. De regendouche ziet er luxe uit in je badkamer. Met een strakke en moderne look tover jij gemakkelijk je badkamer om naar een eigentijds design.

 

Waar vind jij een goedkope douchekop en douchepaneel voor je douche? Je kan wachten op een aanbieding, maar zoek eerst bij soak voor een goede prijs! Want we bieden je een mooi aanbod in de beste sanitair. We garanderen doorgaans 10 jaar garantie en de producten worden in dezelfde fabrieken geproduceerd als de A-merken. Het hoeft je dus niet te veel te kosten. Bestel je complete doucheset bij soak online. Alle vragen die je hebt kun je gewoon stellen aan de klantenservice. We zitten voor je klaar!

 

En dan dit: wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij elke aankoop van een douchedeur of douche schuifdeur steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie