Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douchewanden

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 69

  1. Quickview
    Zijpaneel Premium 8 mm Glas - 190 x 25 cm
    Zijpaneel Premium 8 mm Glas - 190 x 25 cm
    Je totaal wordt dan: 49,99
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 69

Glazen douchewand kopen? Bestel je douchewand online bij soak.nl!

 

#Pweeup (het geluid van een olifant die gezellig onder de douche staat). Wie weet #pweeup jij binnenkort ook in een nieuwe douchecabine met net zo veel lol! En dan het liefst een mooie glazen douchewand waar je lang plezier van hebt.

 

De dikkere douchewanden beschikken over een EasyClean coating. Deze extra laag zorgt ervoor dat het glas langer schoon blijft. Vuil hecht zich moeilijk aan het glas. Daardoor blijven de glazen douchewanden langer schoon en is het makkelijker te onderhouden. Je douchescherm of douchewand blijft een prachtig en praktische aanvulling voor je badkamer.

 

Maar dan de prijs: waar vind jij een goedkope douchewand voor je douche? Je kan wachten op een aanbieding, maar zoek eerst bij soak voor een goede prijs! Want we bieden je een mooi aanbod in de beste sanitair. We garanderen doorgaans 10 jaar garantie en de producten worden in dezelfde fabrieken geproduceerd als de A-merken. Dat is dus A-merk kwaliteit voor de beste prijs. Het hoeft je dus niet te veel te kosten. Bestel je complete douchescherm bij soak online. Alle vragen die je hebt kun je gewoon stellen aan de klantenservice. We zitten voor je klaar! 

 

En dan dit: wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij elke aankoop van een douchewand of douchescherm steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie