Thuiswinkel         10 jaar garantie

Douchewanden

Set Descending Direction

Producten 37-45 van 69

Set Descending Direction

Producten 37-45 van 69

Kies ook voor een douchewand van soak

 

Met een douchewand van soak wordt genieten van je badkamer vanzelfsprekend. Een badkamer met een bijpassende wand kan het verschil maken. Bij ons is er een ruim aanbod aan mooie douchewanden. De douchewanden in ons assortiment doen hun werk en maken je badkamer erg mooi. Neem een kijkje in ons assortiment en vind een wand voor in de douche die perfect past bij jouw badkamer en wensen.

Waarom gaan voor een douchewand in de badkamer?

Bij Soak bieden wij je verschillende wanden aan. De dikkere variant wand beschikt over een EasyClean coating. Deze extra laag zorgt ervoor dat het glas van de douchewand zijn mooie uiterlijk behoudt en stevig is. De EasyClean coating voorkomt ook dat vuil zich hecht aan de wand in de douche waardoor deze makkelijker is te onderhouden. Je douchescherm of douchewand voegt een praktische en tegelijkertijd luxe uitstraling toe aan je badkamer. Behalve dat een wand voor in de douche mooi is, is het vooral erg handig. Het aanschaffen van een douchewand doe je vooral om water tegen te houden. Een glazen wand houdt het ‘douchegedeelte’ van de badkamer gescheiden van de overige ruimte. Als je advies nodig hebt of geen goede keuze weet te maken, kun je ook chatten met onze medewerkers. Zo wordt je geholpen bij het vinden van het juiste product.

Goede kwaliteit van soak

De prijs van een geschikte douchewand hoeft lang niet altijd duur te zijn. Wij van Soak zijn ons hier absoluut bewust van. Wij hebben een mooi aanbod in het beste sanitair voor de beste prijs. Er zit altijd iets geschikts voor jouw badkamer bij. Elke wand van Soak wordt geproduceerd in dezelfde fabrieken als het sanitair van A-merken. Door de hoge kwaliteit kun je dus altijd zeker zijn van je aankoop. Doorgaans geven wij je om deze reden een garantie van 10 jaar op alles in ons aanbod. Bestel je douchewand online bij soak.nl.

 

Heb je een vraag en is deze niet helemaal beantwoord? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 088 220 3000.

Onze passie

Wij van Soak zijn dol op olifanten, want olifanten houden douchen. Bij elke aankoop van een douchewand of douchescherm steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in een reservaat in Thailand. Veel olifanten worden erg wreed en slecht behandeld. Soaky heeft dit ook meegemaakt en is gelukkig gered uit de handen van deze mensen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft nu in een beschermd reservaat waar de olifant goed wordt verzorgd. Wij worden goed op de hoogte gehouden doormiddel van een maandelijkse update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie