Thuiswinkel         10 jaar garantie

Badmeubelsets

€50 Korting
Set Descending Direction

8 Producten

Set Descending Direction

8 Producten

Badkamermeubelsets – betaalbaar design bij soak.nl

 

Badkamermeubelsets

In je badkamer moet je stiekem aardig wat kwijt; handdoeken, potjes, tubes, smeersels, crèmes, tangen en borstels. De badkamermeubelsets van soak.nl geven ieder potje een plekje. Opgeruimd staat netjes, én leuk, want de badkamerkastjes en -kasten zien er gewoon goed uit. En we houden niet op bij planken, lades en deuren; bij veel sets komt ook een wasbak, kraan en spiegel. Kijk, dat is pas lekker compleet de dag beginnen. #pweeup

  

Een set voor elke smaak

Wat jouw buurman mooi vindt, hoeft niet jouw smaak te zijn en andersom. Bij soak.nl kiezen we altijd voor mooi, maar wel in verschillende stijlen; dus een landelijke badkamermeubelset, maar ook een strakke look en lekker basic er tussenin. Omdat je een complete set koopt, zorgen we voor een extra mooie prijs. Zo helpen we elkaar. Zullen we nog wat vertellen over de kwaliteit? We geven 10 jaar garantie, zoveel vertrouwen hebben wij in onze producten. Onze standaard is dezelfde als die jij stelt: gewoon heel goed!

 

Dus voortaan een vrolijk spiegelbeeld terwijl je alle tubes, potjes en borstels snel vindt en opbergt. Gun jezelf en je badkamer een frisse blik en kijk snel bij ons assortiment badkamermeubelsets. En heb je vragen? Geen probleem, dan bel je gewoon.

 

Klantenservice: 088-2203000 (09:00 tot 17:00 uur)

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie