Thuiswinkel         10 jaar garantie

Verwarming

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 340

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 340

Verwarming in je badkamer kopen? Radiatoren voor douche & toilet

 

Hartverwarmend is een prachtige nieuwe verwarming die jouw badkamer of woonkamer opwarmt.

En dan de mogelijkheden, eindeloos. Om je op weg te helpen in de verwarming hebben we een selectie gemaakt van de mooiste radiatoren. Badkamer verwarming geselecteerd en op design geschikt voor de meeste badkamers. Zo kun je snel tot een keuze komen.

 

Verwarming badkamer

Bij een verwarming in je badkamer houd je rekening met een aantal zaken. Bijvoorbeeld, hoe groot is de ruimte die je moet verwarmen. En daarnaast, hoe is de ruimte geïsoleerd? Heb je een oud huis met slechte isolatie? Dan moet je kijken naar een badkamer radiator die een hoger vermogen heeft. Heb je een ruimte met een matig tot gemiddelde isolatie, dan zal je een iets minder hoge wattage nodig hebben. Een ruimte met goede isolatie heeft waarschijnlijk een niet al te hoge wattage nodig.

 

Wat ook belangrijk is, is de ruimte zelf. Want een woonkamer is vaak warmer dan bijvoorbeeld je toilet. Een badkamer radiator is doorgaans nog iets warmer. Want je wilt comfortabel in bad of onder de douche kunnen.

 

Daarnaast heb je ook ramen in je ruimte. En daar mag je ook even rekening mee houden. Want hoe meer ramen je hebt, hoe meer vermogen je nodig hebt. Let hier dus ook even op bij het bestellen van een radiator.

 

Badkamer bijverwarming is hot! Alle aandacht zal zich vestigen op een prachtige radiator. Het maakt je badkamer helemaal af. En daarnaast flink praktisch ook. Lekker warme handdoeken en droge handdoeken. Je verwarming van je badkamer zorgt voor een heerlijke comfort beleving.

 

Wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij elke aankoop van een douchewand of douchescherm steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update. 

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie