Thuiswinkel         10 jaar garantie

Verwarming

€50 Korting
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 334

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 334

Verwarming voor badkamer of toilet – soak

 Verwarming voor badkamer of toilet 

Voor een mooie radiator lopen we hier bij soak wel warm. Onze collectie verwarmingen is zorgvuldig samengesteld. Ze zijn geselecteerd op stijl, prijs en kwaliteit. Zodoende zijn ze alle van hoge kwaliteit, mooi van vormgeving en wellicht nog mooier geprijsd. Welke badkamer- of toiletradiator je kiest hangt natuurlijk af van de ruimte die je hebt en of hij nog een ander doel heeft dan de ruimte opwarmen. Zo zijn handdoekradiatoren echt een gevalletje van twee vliegen in één klap; je verwarmt de ruimte en droogt je handdoeken tegelijkertijd. Heerlijk ook om in de winter jezelf af te drogen met een voorverwarmde handdoek. Echte luxe zit hem vaak in kleine dingen.

 

Een warm bad 

Wij verwelkomen al onze badgasten. Of je enkel een verwarming komt aanschaffen of je badkamer totaal gaat vernieuwen. Een warm welkom betekent dat we zorgen voor fijne prijzen, topkwaliteit en een spetterende service. Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring met douchen, badderen, handen wassen en toiletbezoeken; ze weten dus waar ze het over hebben. #pweeup

We luisteren ook graag naar onze klanten om goed in te spelen op jullie wensen. Heb je dus vragen of suggesties over onze radiatoren of het sanitair, bel ons gewoon even. Wij helpen je verder.

 

Klantenservice: 088-2203000 

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie