Thuiswinkel         10 jaar garantie

Designradiator

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 323

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 323

Designradiatoren in je badkamer kopen? Handdoekdroger in je badkamer.

 

Design dat warmte ademt aan de muur van je badkamer, slaapkamer, toilet, woonkamer of hal. Dat is een designradiator van soak. Warmte dat je kan aanraken. Designradiatoren zorgen voor de omlijsting van je ruimte. Ze kaderen de inhoud op een eigen unieke wijze. Kijk daarom ook goed naar je ruimte. Het ontwerp van een designradiator kan voor een heel mooi contrast zorgen. Net als een mooie lijst om een foto of schilderij.

 

Neem nou bijvoorbeeld een antracieten designradiator. Die kan een overwegend lichte kamer echt optillen. Een witte radiator kan de witte ruimte ook mooi subtiel onderstrepen. Het is maar hoe je de ruimte wilt vormgeven. Een exclusieve designradiator zorgt voor een stijlvolle benadering van de ruimte. Zeker als je alle ruimtes gelijktrekt in dezelfde stijl. Het veranderen van radiator zorgt voor een hele andere look & feel.

 

Let bij het verwarmen van een ruimte op de volgende zaken: hoe groot is de ruimte? Een grote ruimte heeft veel vermogen nodig ten opzichte van een kleine ruimte. Tevens is het verstandig even op te letten of een ruimte veel of weinig ramen heeft. Bij veel ramen of grote ramen heb je meer vermogen nodig.

 

Heb je een oud huis met slechte isolatie, dan heb je ook meer vermogen nodig ten opzichte van een goed geïsoleerd nieuw huis. Mooie warmte in diverse stijlen. Een platte kolomradiator of buizen. Misschien een strakke paneelradiator. Daarin kun jij het verschil maken. Met een mooie nieuwe radiator ziet je ruimte er weer fris en strak uit.

 

Wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij elke aankoop van een douchewand of douchescherm steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update. 

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie