Thuiswinkel         10 jaar garantie

Wastafelmeubels

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 139

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 139

Zoek je een wastafel of een wastafelonderkast? Maak je badkamer mooi met een prachtige wastafel van soak!

 

Wastafels voor in je toilet of badkamer. Welke vorm zoek je? Strak donker, industrieel, of sjiek en luxe. En heb je bijvoorbeeld een groot gezin? Gezellig allemaal naast elkaar tandenpoetsen in een grote brede wasbak. Of meerdere wastafels naast elkaar.

 

Of ben je alleen of met z'n tweetjes en heb je aan een hoekje genoeg? Dan wil je toch een prachtig hoekje inrichten? Vind de mooiste wastafels, waskommen, fonteinen, gootstenen en wastafel toebehoren. Zoek de mooiste producten bij elkaar en laat je verrassen door de lage prijzen.

 

Zoek de perfecte wastafel helemaal in de trend van dit moment. De wastafelmeubel is vaak het centrum van je badkamer. Dat moet degelijk en mooi zijn. Klaar voor gebruik, elke dag.  Ze zijn er in vele afmetingen en je kan wastafels op verschillende manieren toepassen. Je kan een wastafel vrij aan de wand hangen of op de grond plaatsen. Een prachtige softclose lade geeft dat extra luxe gevoel. Exclusieve uitstraling krijg je met opzet kommen of een hoogglans afwerking.

 

Populaire afmetingen zijn: 40 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm. Kleine toiletwastafels hebben vaak een maximale breedtemaat van 40 cm. Welke afmeting de meubel ook heeft, hij is altijd praktisch en mooi. Een heerlijke plek om al je toiletartikelen en handdoeken in op te bergen.

 

Wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Met iedere aankoop bij soak.nl steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie