Thuiswinkel         10 jaar garantie

Handdoekradiator

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 126

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 126

Handdoekradiator voor in je badkamer kopen? Handdoekdroger in je badkamer.

 

Een handdoekradiator is zowel prachtig als praktisch. Prachtig praktisch! Zeker bij soak.nl. Want wij hebben de mooiste designradiatoren voor je op een rij gezet.

 

Het drogen en verwarmen van je handdoek is een vak apart. Na het douchen is een warme handdoek heerlijk. En na het afdrogen een handdoek op te kunnen hangen om te drogen, is helemaal heerlijk. Daarnaast maakt zo'n handdoek radiator je badkamer helemaal af. Want je handdoeken liggen niet meer op de grond te rommelen of op de rand van het bad, maar hangen netjes op de radiator.

 

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Bijvoorbeeld antraciet, dat oogt strak en chique. Of ben jij meer een type voor mooi en rustig? Kies dan een witte radiator. De nieuwste trend onder de handdoek radiatoren is de kleur chroom. Het spiegelende effect zorgt er voor dat je de radiatoren makkelijk schoonmaakt. Daarnaast vergroot een chromen radiator optisch de ruimte. Zo lijkt je badkamer een stuk groter.  

 

Let bij het verwarmen van een badkamer of woonruimte op de volgende zaken: hoe groot is de ruimte? Een grote badkamer heeft een radiator nodig met meer vermogen. Een badkamer met minder vierkante meters kan met minder wattage worden verwarmd. Tevens is het verstandig om even op te letten op de aanwezigheid van ramen. Bij veel ramen of grote ramen heb je meer vermogen nodig, dan bij geen of kleine ramen. Heb je een oud huis dat minder goed is geïsoleerd, dan heb je ook een radiator nodig met meer vermogen.

 

Handdoekradiatoren zijn er in diverse stijlen. Wat dacht je van een platte kolomradiator of een radiator met buizen. Of zie jij liever een strakke paneelradiator in jouw badkamer? Kies jouw stijl en maak het verschil. Met een mooie nieuwe radiator ziet je badkamer er weer fris en strak uit en maak je hem helemaal af!

 

Wij zijn dol op olifanten. Want die houden van badderen en douchen. Bij iedere aankoop op soak.nl steun je onze adoptie olifant Soaky Navann. Soaky leeft in Thailand en is gered uit de handen van mensen die olifanten slecht behandelen. Olifanten in Thailand worden vaak misbruikt bij toeristische attracties. Soaky Navann leeft in een beschermd reservaat en maandelijks krijgen we een update.

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie