Thuiswinkel         10 jaar garantie

Spiegelkasten

€50 Korting
Set Descending Direction

Producten 1-9 van 36

Page
 1. Quickview
  Spiegelkast Driedeurs Hoogglans Wit - 90 cm
  Spiegelkast Driedeurs Hoogglans Wit - 90 cm
  Je totaal wordt dan: Prijs 94,99 Aanbiedingsprijs 90,24

  Je korting is 4.75

 2. Quickview
  Spiegelkast Driedeurs Hoogglans Wit - 90 cm 1
  Spiegelkast Driedeurs Noten Fineer - 90 cm
  Je totaal wordt dan: Prijs 94,99 Aanbiedingsprijs 90,24

  Je korting is 4.75

Set Descending Direction

Producten 1-9 van 36

Page

Spiegelkasten – alles mooi bij de hand – soak.nl

 

Spiegelkasten

Alle flesjes, tubes en potjes zijn snel opgeborgen in een spiegelkast, lekker praktisch en netjes uit het zicht. Zo combineren we bij soak.nl het mooie met het aangename. En weet je wat ook best aangenaam is; de prijs. Een mooie badkamer hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn, wel duurzaam, daarom kiezen we voor tijdloos design en A-merk kwaliteit.

 

Mooi praktisch

Ben je op zoek naar een eenvoudige spiegelkast of vind je extra verlichting ook wel prettig? In het overzicht vind je spiegels die geschikt zijn voor de badkamer en voor het toilet, in verschillende afmetingen, voor in een hoek of met ingebouwde stopcontacten. Dat hadden de oude Egyptenaren allemaal niet kunnen bedenken, toen zij lang voor het begin van onze jaartelling al spiegels maakten. Maar goed, wij weten ook nog steeds niet precies hoe zij van die immense piramides konden bouwen.

 

Wil jij ook wat bouwen, verbouwen of laten verbouwen, kijk dan eens bij ons sanitair. We hebben de perfecte wastafels voor onder de spiegelkast, maar ook baden waar de oude Grieken jaloers op zouden zijn. Bij soak.nl kies je altijd voor kwaliteit, maar keuzes roepen soms ook vragen op. Heb je graag even persoonlijk contact, bel ons op 088-2203000 of stuur een mail naar klantenservice@soak.nl en we nemen samen je vragen door.

 

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie