Thuiswinkel         10 jaar garantie

Toiletspiegels

Set Descending Direction

5 Producten

Set Descending Direction

5 Producten

Toiletspiegels – voor het checkmomentje kies je soak.nl

 

Toiletspiegels

We spreken veel mensen die hun toilet zelf verbouwen of laten verbouwen. Lekker overzichtelijk en relatief weinig moeite met lage kosten voor een heel fris resultaat. De toiletspiegel is meestal niet het vertrekpunt in de sanitaire zoektocht, maar wel een zeer goede afmaker. Laten we zeggen dat zo’n spiegel het kleinste kamertje een net iets persoonlijker gezicht geeft.

  

Even spiegelen

Slechts zo’n 30% van de Nederlandse huishoudens heeft een spiegel op het toilet. De badkamerspiegel zal langere diensten draaien, maar voor je bezoek is juist de toiletspiegel heel prettig. Even checken hoe je haar zit, je make-up controleren en zeker weten dat er na het eten geen spinazie tussen je tanden zit. Wij weten als geen ander hoe je voor het perfecte checkmomentje zorgt. De toiletspiegels van soak.nl hebben ingebouwde verlichting of een kastje. De vormgeving is eigentijds en de prijs gewoon goed, net als de kwaliteit.

  

Bij soak.nl houden we niet van gedoe, net als jij waarschijnlijk. Heb je wat besteld, wij verzenden het kosteloos. Is het toch niet precies wat je zoekt, je retourneert gratis!

Verberg Toon vergelijking
vergelijk Leeg selectie